Om Oss

Kontakta Oss

Dag & Jour: 0790373707

Städfirma i Göteborg

Vi är etablerade i Göteborg däremot har vi stora visioner för expandering inom hela landet.

Vårt mål är att ta över det smutsiga arbetet och förenkla vardagen för privatpersoner och företag. Vi vill bevara eran tid och energi så att ni kan njuta utav det som får er på bättre humör, t.ex. åka skidor.

Vårt tankesätt

Vår passion är städning, vi vill alltid få bästa resultat på våra städuppdrag. Kritik ser vi med positivt syn för att kunna förbättra oss inom branschen. 

Våra anställda

Våra smutskrigare är mestadels ungdomar som vill utöka sina kunskaper om hur man bekämpar smuts i dess olika former. Vi är stolta att ha noggranna och pålitliga arbetare som representerar smutsigt.se

Låt Oss Göra Ditt Smutsiga Arbete!

Låt oss lyfta en tyngd från dina axlar. Våra smutskrigare är utbildade att eliminera smuts på ett effektivt sätt. Vi använder oss enbart av ekologiska städprodukter som bidrar med positivt intryck i natur och samhälle. Vill du boka en städning?

Kvalité Före Kvantitet

Nöjda kunder
0 +
År av erfarenhet
0
Slutförda städuppdrag
0

"Varför ska jag välja smutsigt.se?"

Samhällsnytta

Vi tar våra städuppdrag på största allvar, vi vill underlätta vardagen för alla människor, vi vill göra en förändring på människors liv och även i samhället. Positiv och konstruktiv samhällsnytta är målet. 

Vi använder oss endast av miljövänliga material på våra städnings-uppdrag, för att ge tillbaka till naturen och för att ha ett positiv intryck på miljön.

Möjligheter

Vi vill alltid ge människor möjligheten till det bättre, att underlätta för människor som bor i mer utsatta områden och även hjälpa de underlägsna i samhället att arbeta, bygga upp sig själva och samhället.

Vi erbjuder arbete till ungdomar och yngre vuxna i utsatta områden för att hindra dem att börja med narkotikahandeln m.m.

Pålitlighet

Vi tar pålitlighet och uppriktighet som ett av våra krav innan anställning sker. Vi begär utdrag ur belastningsregistret från potentiella smutsbekämpare, detta är för att minimera riskerna av att brott uppstår.

Vi på smutsigt.se värdesätter pålitlighet enormt, detta gäller hos arbetsgivaren, arbetstagaren och även hos kunden.

Rulla till toppen